Vacature Social Media

Vacature Social Media

De Sancta zoekt enthousiaste leerlingen die mee willen helpen bij het maken van berichten, foto’s en video’s voor Facebook en Instagram. We willen zoveel mogelijk leerlingen, ouders, docenten en andere geïnteresseerden bereiken met leuke berichten, nieuws en informatie over De Sancta.

Wat ga je doen?

Je vormt samen met 2 docenten een redactie. Jullie bedenken leuke, grappige en interessante artikelen en onderwerpen voor posts. Daarnaast bericht je uiteraard ook gewoon over dagelijkse nieuwtjes en gebeurtenissen.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die het leuk vindt om anderen te laten weten en zien wat er allemaal op De Sancta gebeurt. Vanzelfsprekend heb je ervaring met Facebook en Instagram. Ben je creatief? Dat is mooi meegenomen maar geen vereiste.

Je eerste klus

Je kunt meteen aan de slag! Op 24 januari is de Open Avond van De Sancta weer en daar willen we uiteraard uitgebreid over berichten.

Wat hebben we je te bieden?

Je bent een belangrijke stem van De Sancta. Je leert en ontwikkelt jezelf op redactioneel en social media gebied. Daarnaast biedt het een waardevolle ervaring voor je toekomst. Dit kan ook meetellen voor de Maatschappelijke Stage.

Aanmelden

Dat kan tot 18 januari. Stuur een e-mail met een korte motivatie naar dhr. Mulder: gmulder@desancta.nl